ΣΤΟΛΟΣ

Cessna 650 Citation III

Το αεροσκάφος Cessna 650 Citation III με στοιχεία νηολογίου SX-FDK αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα και καλύτερα αεροσκάφη κατηγορίας business jet.

Με πολύ υψηλές επιχειρησιακές επιδόσεις της τάξεως των 51.000 ποδών ύψους πτήσεως, 0.90 mach (460knots) ταχύτητα και 2.200 ναυτικών μιλίων εμβέλεια δύναται να καλύψει τις απαιτήσεις ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη, ο οποίος θέλει να συνδυάσει ένα αεροσκάφος υψηλών επιδόσεων με ευρύχωρη καμπίνα που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να μετακινούνται σε όλους τους χώρους κάνοντας την πτήση μια αξέχαστη εμπειρία.

Προδιαγραφές Αεροσκάφους

Είναι ένα γρήγορο δικινητήριο jet, γνωστό για την ικανότητά του να πετά στα 41.000 πόδια, προσφέροντας μια ευχάριστη πτήση στους επιβάτες.

Το Cessna 550 Citation II είναι μια τροποποίηση του καλύτερου σε πωλήσεις εμπορικού jet της Cessna. Μεταφέρει περισσότερους επιβάτες και πηγαίνει γρηγορότερα από τον προκάτοχό του, εξακολουθώντας να διατηρεί τη φήμη του για την απλότητα και την οικονομία.

Η σειρά αεροσκαφών Citation που κατασκευάζονται από την Cessna, έχουν ευρύχωρη καμπίνα με πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα για έως και 8 επιβάτες.

Cessna 550 Citation II

Προδιαγραφές Αεροσκάφους

Piper Cheyenne II PA 31T

Είναι ένα γρήγορο, δικινητήριο turbo prop αεροσκάφος, κατάλληλο τόσο για εταιρική όσο και για charter χρήση.

Το Cheyenne II είναι γνωστό για την ευελιξία του, ικανό να προσγειωθεί σε ποικίλου μεγέθους αεροδιαδρόμους.

Προδιαγραφές Αεροσκάφους

Το καλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος στην κατηγορία του, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση, ασφάλεια και ποιότητα.

Είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές, ευέλικτο και αποδοτικό αεροσκάφος, ιδανικό για τοπικά δρομολόγια, με μια μοναδική διαμόρφωση θέσεων για τέσσερεις (4) επιβάτες και ελαφριές αποσκευές.

Beechcraft Baron 58

Προδιαγραφές Αεροσκάφους

AGUSTA A109C

Το Agusta A109C είναι ένα πολυτελές, βελτιωμένο, υψηλής απόδοσης δικινητήριο ελικόπτερο, εξοπλισμένο με δερμάτινα καθίσματα και πλήρως κλιματιζόμενη καμπίνα.

Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες ταξιδεύοντας με ταχύτητα 193.3 ναυτικά μίλια την ώρα, καθιστώντας το ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων σε γρήγορους χρόνους.

Προδιαγραφές Αεροσκάφους