Ευχαριστώ τους Greek Flying Doctors!

Για ακόμα μια φορά νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια, καθώς δεχτήκαμε ευχαριστήρια επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από την Κυρία Μαρολαχακη.

Η συγκεκριμένη αερομεταφορά πραγματοποιήθηκε στις 28-6-2016 από το Γενικό νοσοκομείο Χανίων στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Συντονιστικό Κέντρο – Ιατροί – Νοσηλευτές – Πιλότοι λειτούργησαν όπως πάντα με απόλυτη αφοσίωση και επαγγελματισμό για την έγκαιρη  και συντονισμένη αερομεταφορά του ασθενούς.

Όπως πάντα η Greek Flying Doctors λειτούργησε με άψογο επαγγελματισμό και διεκπεραίωσε μια ακόμα απόλυτα επιτυχημένη και συντονισμένη αερομεταφορά.

Οι συνεχείς μας προσπάθειες στην εξειδίκευση του έμψυχου μας δυναμικού και η εμπειρία των 24 ετών μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η καλύτερη και πιο έμπιστη εταιρεία στο τομέα των αερομεταφορών στην Ελληνική επικράτεια.

Η Greek Flying Doctors θέλει να ευχαριστήσει με την σειρά της όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό, για την συνεχή προσπάθεια και προσήλωση του στο δύσκολο έργο της εταιρείας, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό 24 ώρες 365 το χρόνο.

Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια στον στόχο για τον οποίο δημιουργήθηκε η εταιρεία μας δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στον ανθρώπινο παράγοντα και τον οποίο και υπηρετούμε.

Σας παραθέτουμε την ηλεκτρονική επιστολή της Κυρίας Μαρολαχακη όπως ακριβώς μας την έστειλε.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου  σε όλους τους ανθρώπους σας στην Greek Flying Doctors για την αμέριστη βοήθεια κ υποστήριξη στο πρόβλημα υγείας του πάτερα μου, Κωνσταντίνου Ματολαχακη.  Στους γιατρούς σας κ το πλήρωμα του αεροπλάνου αερομεταφοράς, που υποστήριξαν απόλυτα την διακομιδή του στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, σε όλους όσοι ενεπλάκησαν στις συνεννοήσεις κ επιτρέψτε μου ιδιαίτερα στην κα Ιππολύτη Τσαλκιδη, με την οποία είχα την πρώτη επικοινωνία στην εταιρία σας, έκανα όλες τις συζητήσεις κ η οποία έδωσε όλες τις λύσεις, είμαι βέβαιη με την αρωγή πολλών ακόμα ανθρώπων σας που δεν γνωρίζω, κ δεν μπορώ να αναφέρω τα ονόματα τους.

Η επέμβαση του πατέρα μου έγινε ήδη χτες το βράδυ με απόλυτη επιτυχία.

Σας ευχαριστώ,  ευχόμενη καλή δύναμη κ πολλές επιτυχίες κ στη δουλειά σας κ στην προσωπική σας ζωή.»

Μαγδα Μαρολαχακη.

Η Greek Flying Doctors εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ασθενή.