Νέα Υπηρεσία - Μίσθωση Φορητού Συγκεντρωτή Οξυγόνου

Η DeVilbiss Healthcare παρουσιάζει τον Φορητό Συγκεντρωτή Οξυγόνου iGo

Μικρός και ελαφρύς, ικανός, όμως, να  παρέχει έως 3 lpm συνεχή ροή οξυγόνου,  πληρώντας  τις απαιτήσεις οξυγόνου των περισσότερων χρηστών.

Μια ιδανική επιλογή για ταξίδια, ο iGo μπορεί να λειτουργήσει από μία πρότυπη υποδοχή φορτιστή αυτοκινήτου  12 V ή από την μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία θα δώσει στο χρήστη 5.4 ώρες χρήσης (όταν ορίζεται σε λειτουργεία 1 Ipm PulseDose). Ο  iGo διατίθεται πλήρης με μπαταρία, προσαρμογέα Εναλλασσόμενου ρεύματος, καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος και προσαρμογέα ενέργειας. Ο iGo μεταφέρεται,  χρησιμοποιώντας μία τροχοφόρο θήκη μεταφοράς για μεγαλύτερη φορητότητα. Ο iGo περιλαμβάνει τη συσκευή ενεργοποίησης οξυγόνου  DeVilbiss, καθώς και υπηρεσίες ειδοποιήσεων, ώστε να πιστοποιήσει ότι  ο iGo  αποδίδει ακριβώς αυτό που απαιτείται.

Ένας απλός, διαισθητικός πίνακα ελέγχου καθιστά τον  iGo εύκολο στη χρήση και την κατανόηση. Ο iGo είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για να αντιμετωπίσει τις δοκιμασίες των σημερινών ταξιδιών.

Εκτός από τον καθαρισμό του φίλτρου ακαθάριστων σωματιδίων, η προληπτική συντήρηση μειώνεται, καθώς ο iGo δεν απαιτεί συντήρηση για τα τρία πρώτα έτη.

 

Κύρια Χαρακτηριστικά

■ Έως και 3 Ipm συνεχούς ροής

■ Έως και 6 Ipm ροής (ισοδύναμη παράδοση)

■ Μπαταρία μακράς διαρκείας

■ Συσκευή αισθητήρα οξυγόνου, ηχητικά και οπτικά σήματα συναγερμού

■ Γερή σχεδίαση

■ Διαθέσιμη Τροχοφόρα θήκη μεταφοράς

■ 1 2 V προσαρμογέας αυτοκινήτου