Προβολή νέων

Αερομεταφορά από τα Κουφονήσια στην Αθήνα!

Για ακόμα μια φορά η εταιρεία μας έφερε εις πέρας μια απόλυτα επιτυχημένη αερομεταφορά από τα Κουφονήσια στην Αθήνα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αναγκαιότητα της άμεσης μεταφοράς του νεαρού ασθενούς και της οικογένειας του από τα Κουφονήσια σε νοσοκομείο της Αθήνας, οργανώθηκε μια άψογα συντονισμένη και καθόλα ασφαλή μεταφορά.

Χρειάστηκε και η συνδρομή ταχύπλοου σκάφους για την μεταφορά του ασθενή και της οικογένειας του, από το λιμάνι του Άνω Κουφονησίου στην περιοχή Κάτω Λιβάδι της Πάρου (καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα προσγείωσης αεροσκάφους μας στα Κουφονήσια).

Άμεσα μεταφέρθηκαν από εκεί στο αεροδρόμιο της Πάρου, όπου το αεροσκάφος μας PIPER CHEYENNE II PA 31T  πραγματοποίησε την αερομεταφορά τους στην Αθήνα.

Περιπτώσεις σαν και αυτές, που απαιτούν εγρήγορση και απόλυτο συντονισμό αναδεικνύουν και κατατάσσουν τους Greek Flying Doctors μέσα στις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της επείγουσας αερομεταφοράς στον Ελλαδικό χώρο.

Για πολλοστή φορά η εταιρεία μας λειτούργησε υποδειγματικά, δείχνοντας επαγγελματισμό και συνέπεια σε καταστάσεις που απαιτούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Όλα τα τμήματα που χρειάστηκε να εμπλακούν, για να βγει εις πέρας αυτή η επιχείρηση, λειτούργησαν αμιγώς επαγγελματικά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό την πραγματοποίηση μιας γρήγορης και ασφαλούς αερομεταφοράς.

« Επιστροφή στη λίστα νέων